Ta chansen idag!

Begränsat antal platser i projektet Funka utan skam

Lärorika nätverksträffar, inspirerande föreläsningar och spännande veckoslutskurser, allt det får du helt kostnadsfritt som deltagare! Aktiviteterna kommer att drivas av experter med flera års erfarenheter och kunskaper om funktionsnedsättningar. 

 

Anhöriga till personer med funktionsnedsättning kommer få åka på veckoslutskurser där de kommer att delta i aktiviteter som föreläsningar och informativa träffar, som leds av experter inom området. Även dessa aktiviteter anpassas efter gruppens behov.

 

Om din son eller dotter är under 18 år och har någon funktionsnedsättning så kommer hen att få chansen att träffa kompisar i samma situation. De kommer att få åka på sommarläger och delta i aktiviteter som lekar och andra inspirerande aktiviteter. 

Anmälan

Vi vill gärna anpassa informationen och strukturen för alla aktiviteter som bland annat föreläsningar, möten och nätverksträffar efter varje grupps behov. Därmed är det viktigt för oss att få så mycket information som möjligt i början av er anmälan.
 

Har du en funktionsnedsättning eller är du en anhörig till personen som vill anmäla dig? Fyll gärna i formuläret nedan för att bli anmäld till projektet. 

 

Observera: all medverkan är kostnadsfri!

MENY

 

Om oss

Verksamhet

Medlem

Press

Kontakt

KONTAKT

 

+46 (0) 8 550 166 83

kansli@assyriskariksforbundet.se 

Besöksadress

Hantverksvägen 2, Södertälje

 

Postadress

Box 180, 151 22 Södertälje

© 2021 Assyriska riksförbundet

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean