Starta förening

Föreningslivet i Sverige är unikt och det assyriska föreningslivet i Sverige är än mer unikt. Ingenstans i världen finns lika många aktiva assyriska organisationer som i Sverige, men vi vill gärna bli fler. Man behöver inte vara många för att starta en förening så tveka inte.

Kom igång med vårt startkit

Det är både roligt och lätt att starta en förening med hjälp av Assyriska riksförbundet. Vi stöttar er från början till slut.

STADGAR

Med våra normalstadgar för anslutna föreningar har ni färdiga stadgar så att ni kan komma igång med detsamma.

HEMSIDA

Ni får en hemsidesmall och kort introduktion så att ni har en professionell hemsida som är enkel att hantera, e-post och molnarkivering av föreningens dokument redo att användas på några få timmar.

MEDLEMSREGISTER

Med vårt medlemsregister blir det busenkelt att hålla ett uppdaterad register över alla medlemmar, skicka ut brev till medlemmar med mera.

AVGIFTSHANTERING

Vi hjälper er med hanteringen av medlemsavgifterna. Vårt automatiserade system ser till att era medlemmar får hem en betalningsavi och ni får pengarna på ert konto utan krångel så att ni kan fokusera på era aktiviteter.

STARTBIDRAG

Det första året är det tuffaste för en förening. Med vårt startbidrag kan ni täcka småkostnader till dess att föreningen börjar få in medlemsavgifter och andra intäkter. 

STYRELSEUTBILDNING

Hur fungerar styrelsearbete, hur ska ett protokoll se ut, hur kan arbetet organiseras? Det kan finnas många frågor kring arbetet om man inte har varit aktiv tidigare. Med vår korta introduktionsutbildning och mallar blir ert styrelsearbete både roligt och effektivt.

Please reload

MENY

 

Om oss

Verksamhet

Medlem

Press

Kontakt

KONTAKT

 

+46 (0) 8 550 166 83

kansli@assyriskariksforbundet.se 

Besöksadress

Hantverksvägen 2, Södertälje

 

Postadress

Box 180, 151 22 Södertälje

© 2021 Assyriska riksförbundet

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean