Bilda förening

Vi hjälper er att komma igång!

Föreningslivet i Sverige är unikt och det assyriska föreningslivet i Sverige är än mer unikt. Ingenstans i världen finns lika många aktiva assyriska organisationer som i Sverige, men vi vill gärna bli fler. Man behöver inte vara många för att starta en förening så tveka inte.

STADGAR

Med våra normalstadgar för anslutna föreningar har ni färdiga stadgar så att ni kan komma igång med detsamma. Vi hjälper er även att hålla konstituerande årsmöte och att registrera föreningen.

HEMSIDA

Ni får en hemsidesmall och kort introduktion så att ni har en professionell hemsida som är enkel att hantera, e-post och molnarkivering av föreningens dokument redo för användning.

MEDLEMSREGISTER

Med vårt medlemshanteringssystem blir det busenkelt att hålla ett uppdaterad register över alla medlemmar, skicka ut brev, ta fram statistik och använda flera andra praktiska funktioner.

AVGIFTSHANTERING

Vi hjälper er med hanteringen av medlemsavgifterna. Vårt automatiserade system ser till att era medlemmar får hem en betalningsavi och ni får pengarna på kontot.

STARTBIDRAG

Det första året är det tuffaste för en förening. Med vårt startbidrag kan ni täcka småkostnader till dess att föreningen börjar få in medlemsavgifter och andra intäkter.

STYRELSEUTBILDNING

Hur fungerar styrelsearbete, hur ska ett protokoll se ut, hur kan arbetet organiseras? Med vår korta introduktionsutbildning och mallar blir ert styrelsearbete både roligt och effektivt.